Aiztur vīrieti, kurš "Latgalītes" tirgū mēģina pārdot tikko nozagtu automagnetolu

Vakar Rīgā policisti aizturēja agrāk sodītu vīrieti, kurš tā dēvētajā "Latgalītes" krāmu tirgū mēģināja realizēt tikko no automašīnas nozagtu magnetolu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, otrdien policijā tika saņemta informācija no autovadītāja, kura mašīnai Dzirnavu ielā, izsitot stiklu, bija nozagta magnetola. Reaģējot uz saņemto informāciju, policijas darbinieki aizdomās par šo zādzību aizturēja 1977.gadā dzimušu, agrāk trīs reizes par līdzīgiem noziegumiem sodītu vīrieti, kurš nozagto magnetolu mēģināja pārdot "Latgalītes" tirgū.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas - par zādzību no transportlīdzekļa. Par to var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Latvijā

Latvijā turpina strādāt vairāk nekā 60 000 pensionāru, turklāt ne visi to dara, lai izklaidētos un būtu darba tirgū, bet arī lai izdzīvotu un iztiktu, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas Pensionāru federācijas valdes priekšsēdētāja Aija Barča.

Svarīgākais