Avārijā Aizkraukles novadā iet bojā divi cilvēki

Šodien plkst.11.05 Aizkraukles novadā, Jaunceltnes ielas un ceļa Aizkraukle-Bauska krustojumā, pēc minivena un kravas automašīnas sadursmes gāja bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Linda Neimane-Zobena aģentūru LETA informēja, ka, pēc sākotnējas informācijas, automašīnas "Chrysler Grand Voyager" vadītājs, 1983.gadā dzimis vīrietis, nepalaida pa galveno ceļu braucošo kravas automašīnu "Mercedes-Benz Actros" , kuru vadīja 1960.gadā dzimis vīrietis, un ietriecās tajā.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira automašīnas "Chrysler" pasažiere - 1960.gadā dzimusi sieviete. Savukārt pa ceļam uz slimnīcu neatliekamās palīdzības automašīnā no gūtajām traumām nomira otra automašīnas pasažiere -1991.gadā dzimusi jauniete. Pats automašīnas vadītājs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Sākts kriminālprocess.

Latvijā

Aizsardzības ministrijas AM parlamentārā sekretāra Arta Švinkas (P) dalība sestdien notikušajā Palestīnas civiliedzīvotāju upuru piemiņas pasākumā jāvērtē aizsardzības ministram Andrim Sprūdam (P), uzskata valdošās politiskās koalīcijas partneri no "Jaunās vienotības" (JV) un Zaļo un zemnieku savienības (ZZS).

Svarīgākais