Par atteikšanos pacienāt ar desu Rīgā sadur sievieti

Par atteikšanos pacienāt ar ēdienu vakar Rīgā kādas divu kompāniju iedzeršanas laikā sadurta sieviete. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākais speciālists Edgars Dudko stāsta, ka kādā mežiņā Rīgā, Apūzes ielā, viena kompānija - divas sievietes un viens vīrietis - nolēma atpūsties, lietojot alkoholu un cepot desiņas.

Pie šīs kompānijas pienākuši trīs vīrieši, kuri prasījuši naudu. Kad saņēmuši atteikumu, devušies prom, taču pēc kāda laika atkal atgriezušies jau ar savu alkoholu. Viņi izteikuši vēlmi piebiedroties kompānijai ar divām sievietēm.

Visi seši kopīgi dzēruši, līdz viens no jaunpienācējiem prasījis iedot paēst. Viena no sievietēm sacījusi, ka nedos svešajam ēst, un vīrietis dusmās iedūris sievietei vēderā. Savainotajai sievietei esot bojātas aknas.

Sieviete uzreiz devusies prom, bet vīrietis, kurš bija pazīstams cietušajai, mēģinājis viņu aizstāvēt. Arī šis vīrietis guvis miesas bojājumus, tostarp viņam salauzts deguns.

Cietusī sieviete acīmredzot bija gana daudz iedzērusi, lai nejustu lielas sāpes, jo viņa sākotnēji bija devusies uz kādu netālu esošo veikalu, lai palūgtu padzerties. Tikai pēc kāda laika viņa pati nolēmusi izsaukt ātro medicīnisko palīdzību. Sieviete patlaban atrodas slimnīcā.

Uzreiz pēc notikušā tika izsaukta policija, un, balstoties uz iespējamo vainīgo vizuālo aprakstu, trijotne uz karstām pēdām tika aizturēta. Aizturētie ir 1980., 1977. un 1979. gadā dzimuši vīrieši, no kuriem viens jau agrāk sodīts par vidēji smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Policijā uzsākts kriminālprocess par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Svarīgākais