Policija aicina atsaukties nozagtu velosipēdu īpašniekus

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) Centra iecirknī ir nonākuši vairāki velosipēdi, kuriem joprojām nav atrasti īpašnieki.

Policija aicina velosipēdu īpašniekus vērsties Centra iecirknī vai zvanīt pa tālruņiem 67 086 260 vai 67 086 200, aģentūru LETA informēja RRP preses pārstāvis Toms Sadovskis.

"Phantom" velosipēds šā gada maijā atsavināts Vecrīgā no kāda vīrieša, kurš policija redzeslokā nonācis par narkotiku lietošanu.

Savukārt "Rock Machine" velosipēdu vakar, 17.augustā, atrada pamestu 11.novembra krastmalā, bet pelēku velosipēdu policijas darbinieki atrada uz Brīvības ielas, kur tas bija pamests jau četras dienas.

Savukārt ar uzlīmēm aplīmēts velosipēds Rīgā tika atsavināts jau šā gada marta beigās no kāda vīrieša, kurš policijas redzeslokā nonācis agrāk par narkotiku lietošanu.

Latvijā

Tiesībsarga ieskatā Jelgavas novada domes deputāti izrādījuši nenopietnu attieksmi, vienaldzību un mazdūšību, norobežojoties no bijušā domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa komunikācijas un uzvedības vērtēšanas atbilstoši deputātu ētikas normām, aizbildinoties ar interešu konfliktu.