Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Ko par lauku apvidū atrastās Sindijas nāvi saka policija?

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Šī gada 9.aprīlī no mājām Priekulē izgāja kāda sieviete, kuras mirstīgās atliekas tika atrastas trīs dienas pēc pazušanas. Šobrīd policija vēsta, vai ir kādi jaunumi krimināllietā.

Jau vēstīts, ka 12. aprīli policija informēja pazudušās Sindijas tuviniekus, ka jaunā sieviete atrasta mirusi. Viņas mirstīgās atliekas atrastas lauku apvidū -Vaiņodes novada Embūtes pagasta Dinsdurbē.

Aizdomās par noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu aizturēts un apcietināts 1986. gadā dzimis vīrietis - Sindijas patēvs, kurš jau agrāk bijis vairākkārt sodīts. Pēdējo reizi tas noticis 2006. gadā, kad viņam par slepkavību tiesa piemēroja cietumsodu uz septiņiem gadiem un sešiem mēnešiem.

Jaunākā informācija liecina, ka Kurzemes rajona tiesa Liepājā šonedēļ pagarinājusi drošības līdzekli - apcietinājumu vīrietim, kuru tur aizdomās par šī gada aprīlī pastrādātu jaunas sievietes slepkavību, vēsta portāls "liepājniekiem.lv".

Joprojām policija gan neatklāj, kāds ir sievietes nāves cēlonis. "Varam atkārtoti atgādināt ­- apstiprināt, ka tā ir bijusi vardarbīga nāve, taču izmeklēšanas interesēs nāves cēloni komentēt gan nevaram," informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Avots: portāls "liepājniekiem.lv"