Ģimeni Jelgavā piemeklē baisa nelaime

© AP/ SCANPIX/ LETA

Naktī uz trešdienu baisa traģēdija notikusi kādā ģimenē Jelgavā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Raidījums informē, ka izlecot no astotā stāva balkona, bojā gāja 22 gadus vecs vīrietis, kura dzīvību mediķi centās glābt vēl vairākas stundas pēc ievainojumu gūšanas. Puiša vecākus notikušais ir šokējis, taču viņi atklāj, ka dēls cietis no azartspēļu atkarības un ka, iespējams, tāpēc pieņēmis radikālo lēmumu.

“No sākuma viņš negulēja nekustīgi, bet pēc tam sāka kļūt tāds dīvains. Protams, mans vīrs izsauca “ātros”, tie atbrauca momentāni. Atbrauca arī reanimācija un policija,” stāsta notikušā aculieciniece Ilona.

Mediķi strādāja notikuma vietā vairāk nekā pusstundu. Vīrietis bija spēcīgi atsitis galvu un citas ķermeņa daļas, jo, kā vēlāk atklājās, krita no astotā stāva.

Cietušo steigšus aizveda uz slimnīcu, kur ārsti turpināja cīnīties par viņa dzīvību. Tikai ap plkst. 5.00 no rīta izšķīrās vīrieša liktenis. Viņš no gūtajiem ievainojumiem gāja bojā.

22 gadus vecā puiša patēvs joprojām nespēj aptvert notikušo. Viņš stāsta, ka notikušais bija kas negaidīts, taču neesot šaubu, ka puisis izlēcis no brīvas gribas. Abi vecāki tam piekrīt, un tā arī pavēstīja likumsargiem. Vecāki arī neslēpj, ka puiša dzīvē netrūka problēmu- viņš cīnījies ar finansiālām likstām.

Viņa patēvs centās palīdzēt dēlam izkļūt no problēmām, kā mācēja, taču tas neapturēja atvases vēlmi tērēties.

Latvijā

Lielais kritušo skaits abās karojošajās pusēs 1944. gada kaujās par Bausku apliecināts ar vārdiem no vietējā avīzē “Bauskas Darbs” 1945. gada 9. jūnijā publicētas Bauskas apriņķa Tautas veselības nodaļas prasības pilsētas izpildu komitejai šos līķus beidzot tomēr apglabāt.

Svarīgākais