Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Liepājā uz ielas atrod piekautu jaunieti; ieraugot policiju, kāds vīrietis metas bēgt

© Ģirts Ozoliņš/F64

9.augustā ap pulksten 01:00 Liepājas pilsētas Pašvaldības policijā tika saņemta informācija par to, ka Dzirnavu ielā uz ielas guļot kāda persona. Ierodoties notikuma vietā, fakts apstiprinājās.

Apkārt esošās personas sniedza informāciju, ka pirms brīža esot noticis kautiņš, kā arī, ka cietušajam jau ir izsaukta Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigāde.

Nekavējoties apsekojot tuvāko apkārtni, kāds vīrietis, pamanot Liepājas pilsētas Pašvaldības policijas operatīvo transportlīdzekli, sāka bēgt. Vīrietis tika aizturēts Jūras ielā. Kautiņa aculiecinieki informēja, ka aizturētā persona nav bijis kautiņa dalībnieks, taču cietušais norādīja, ka viņam ir pazudis mobilais tālrunis un maks, kurš tika atrasts pie aizturētā vīrieša.

Papildus noskaidrojās, ka uzbrucējs atrodas tur pat netālu. Uzrunājot iespējamo uzbrucēju, viņš nenoliedza, ka esot bijis iesaistīts konfliktā. 1998.gadā dzimušais iespējamais uzbrucējs tika aizturēts. Abi aizturētie vīrieši tika nodoti Valsts policijas darbiniekiem lietas apstākļu tālākai noskaidrošanai.