Rēzeknes novadā gājis bojā motociklists

Vakar Rēzeknes novadā ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā kāds 21 gadu vecs motocikla vadītājs.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka ap plkst.21 Ozolmuižas pagastā 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu "Kawasaki", netika galā ar motocikla vadību, nobrauca no ceļa grāvī un ietriecās kokos. Motociklists no gūtajām traumām notikuma vietā nomira.

Savukārt ap plkst.11.15 Rīgā, Daugavgrīvas ielā, 1982.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Chrysler", notrieca gājēju, 1953.gadā dzimušu sievieti, kura ar diagnozi politrauma nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 56 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 18 negadījumos cieta cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrēti 34 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņos negadījumos cieta cilvēki.

Pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki aizturēja 33 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu, no tiem astoņi bija automašīnu vadītāji un 25 velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti 15 šādi likumpārkāpēji - viens auto vadītājs un 14 velosipēdu un mopēdu vadītāji.

Svarīgākais