Vakar vakarā no Gogoļa ielas Rīgā uz slimnīcu aizvesta kāda sieviete ar durtu brūci krūtīs

Vakar vakarā no Gogoļa ielas Rīgā uz slimnīcu aizvesta kāda sieviete ar durtu brūci krūškurvja apvidū. Policija uzskata, ka cietušo strīda karstumā sadūrusi viņas paziņa, kura aizturēšanas brīdī atradusies alkohola reibumā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar ap plkst.23 policijā saņemta informācija par kādu 1985.gadā dzimušu sievieti, kura nogādāta slimnīcā ar durtu brūci krūšu kurvja rajonā.

Ierodoties Gogoļa ielas dzīvoklī, no kura cietusī tika aizvesta uz slimnīcu, policija noskaidroja, ka noticis konflikts starp divām savstarpēji pazīstamām sievietēm. Strīda laikā viena no sievietēm savu paziņu sadūrusi. Pēc aculiecinieku norādījumiem policija aizturēja iespējamo vaininieci, kura dzimusi 1979.gadā un agrāk tiesāta par zādzībām. Aizturēšanas brīdī viņa atradās apmēram 2,5 promiļu alkohola reibumā.

Kā pastāstīja Sadovskis, notikuma vietā atrasts arī nazis, ar kuru, iespējams, izdarīts noziedzīgais nodarījums. Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par miesas bojājumu nodarīšanu.

Latvijā

Iedzīvotāju apmierinātība ar dzīvi Jūrmalā turpina pieaugt, sasniedzot augstāko vērtējumu pēdējo 25 gadu laikā, atsaucoties uz Sabiedriskās domas pētījumu centra "SKDS" veikto aptauju, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

Svarīgākais