MEKLĒ aculieciniekus Liepājā notikušam negadījumam

© F64 Photo Agency

Šodien Valsts policijā saņemta informācija no medicīnas iestādes par to, ka pēc medicīniskās palīdzības vērsies kāds vīrietis, kurš cieta ceļu satiksmes negadījumā.

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus šim negadījumam, kas notika vakar, 9.maijā ap pulksten 16:30 Liepājā, Oskara Kalpaka ielā pie ēkas numur 60 un kafejnīcas "Venta", kur automašīna uzbrauca velosipēdistam.

Zināms, ka notikuma vietā apkārt bijuši vairāki cilvēki. Gan transportlīdzekļa vadītājs, gan velosipēdists pameta notikuma vietu, taču Valsts policijas amatpersonām ir jāskaidro visi negadījuma apstākļi.

Transportlīdzekļa vadītāju un ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus lūgums darba dienās no pulksten 08:00 - 16:30 zvanīt uz tālruņa numuru 63404631 vai 110 jebkurā laikā.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais