Bezpajumtnieks izsit automašīnas stiklu, jo grib tikt cietumā

Aizvadītajā naktī Rīgā aizturēts kāds vīrietis, kurš izsitis stiklu automašīnai. Pēc paša teiktā, aizturētajam neesot kur dzīvot, tāpēc viņš nolēmis pastrādāt noziedzīgu nodarījumu, lai rastu pajumti cietumā.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, naktī uz otrdienu Rīgā, Ostas prospektā, 1953.gadā dzimis vīrietis ar koka gabalu izsitis stiklu svešai automašīnai. Automašīnas īpašnieks viņu aizturējis un izsaucis policiju.

Atbildot uz jautājumu, kāpēc šādi rīkojies, aizturētais policistiem skaidrojis, ka viņam nav māju, tāpēc vēlējies pastrādāt noziedzīgu nodarījumu, lai tiktu cietumā.

Pagaidām nav zināms, kādu sodu aizturētais saņems par savu nodarījumu, taču iespējams arī, ka vīrieša centieni būs izrādījušies nesekmīgi un cietumā viņam nebūs jāiet.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais