Naktī Ogrē notikusi smaga velosipēdu sadursme; viens no abiem riteņbraucējiem stiprā reibumā

Aizvadītajā naktī Ogrē notikusi divu velosipēdistu sadursme, pēc kuras viena riteņbraucēja ievietota slimnīcā, bet otram avārijā iesaistītajam satiksmes dalībniekam konstatēts vairāk nekā trīs promiļu alkohola reibums.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, aizvadītajā naktī, neilgi pēc pusnakts, Ogrē, Dārza ielā, pie Ogres upes tilta, pa kalnu lejā ar velosipēdu brauca vīrietis. Tikmēr tai pašā kalnā augšup pretim viņam ar divriteni minās sieviete. Abi velosipēdisti sadūrās.

Cietušās sievietes vīrs uz negadījuma vietu izsauca policiju un neatliekamo medicīnisko palīdzību. Negadījumā iesaistītajam 1985.gadā vīrietim tika konstatēts 3,22 promiļu alkohola reibums. Šai personai uz vietas tika sniegta medicīniskā palīdzība, bet pēc tam vīrietis tika atlaists mājās. Savukārt cietusī 1956.gadā dzimusī sieviete ar traumām tika nogādāta slimnīcā.

Reibušais vīrietis policijai skaidrojis, ka sadursme notikusi, jo notikuma vietā bijis slikti apgaismots ceļš, tāpēc viņš nav redzējis pretim braucošo sievieti, kura lēnām minusies augšup kalnā.

Avārijas apstākļu noskaidrošanai sākts kriminālprocess, pastāstīja Sadovskis.

Latvijā

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas, veicot transportlīdzekļu kontroli Terehovas un Grebņevas muitas kontroles punktos, atklāja narkotisko vielu slēptuves divās kravas automašīnās. Tajās atradās kopā 406 kg narkotisko vielu. VID Nodokļu un muitas policijas pārvalde 2024.gada oktobrī uzsākusi kriminālprocesus par narkotisko vielu kontrabandu lielā apmērā.