Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Meklē attēlā redzamo degvielas zagli

© Valsts policija

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Saldus iecirknī uzsākts kriminālprocess par to, ka 2019.gada 2.janvārī plkst.20:23 Brocēnu novadā, Brocēnos, uz autoceļa Rīga-Liepāja, degvielas uzpildes stacijā "Brocēni", sarkanas krāsas automašīnā Ford Focus, kurai bija noņemtas valsts reģistrācijas numura zīmes, tika uzpildīta degviela un automašīnas vadītājs aizbrauca no degvielas uzpildes stacijas, nesamaksājot par veikto degvielas uzpildi.

Degvielas uzpildes stacijas videonovērošanas kameru ierakstos redzams, ka automašīnā atradās ne mazāk kā trīs personas. Automašīnas vadītājs bija ģērbies darba formai līdzīgā virsjakā. Degvielas uzpildi veica vīrietis, kurš ģērbies gaiši pelēkās sporta biksēs un melnā virsjakā, ar galvā uzvilktu kapuci. Degvielas uzpildes laikā personas slēpa sejas no videonovērošanas kamerām.

Valsts policijas Saldus iecirknis aizdomās par mantisku noziedzīgu nodarījumu izdarīšanu meklē attēlos redzamās personas. Aicinām ikvienu, kurš atpazīst attēlos redzamo automašīnu vai personas, vai zina viņu iespējamo atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņa numuriem 63802320 vai 110, vai arī personīgi vērsties tuvākajā policijas iecirknī.