Sieviete savā dzīvoklī atrod nomirušu zagli

Vakar kāda sieviete, ierodoties savā dzīvoklī Rīgā, Brantkalna ielā, bija visai pārsteigta - tā durvis bija vaļā, bet istabā gulēja miris vīrietis.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka sieviete uzreiz sapratusi, ka dzīvoklis ir apzagts. Dodoties iekšā, viņa pamanīja uz grīdas kaudzītēs sakrautas dažādas mantas. Vēl dziļāk dzīvoklī viņa pamanīja gulošu vīrieti. Viņam tuvojoties, sieviete pēc vizuālā izskata saprata, ka viņš ir miris. Blakus mironim atradās šļirce. Tikai tad sieviete izsauca policiju.

Policija noskaidroja, ka mirušais ir 1975.gadā dzimis vīrietis, kurš iepriekš tiesāts par zādzību. Policija pieļauj, ka nāves cēlonis ir narkotiku pārdozēšana, taču precīzi to noteikts ekspertīzē.

Savukārt attiecībā par mēģinājumu apzagt sievietes dzīvokli pieņemts lēmums atteikt sākt kriminālprocesu, jo zaglis ir miris.

Latvijā

Tiesībsarga ieskatā Jelgavas novada domes deputāti izrādījuši nenopietnu attieksmi, vienaldzību un mazdūšību, norobežojoties no bijušā domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa komunikācijas un uzvedības vērtēšanas atbilstoši deputātu ētikas normām, aizbildinoties ar interešu konfliktu.