Jelgavā vīrieti tur aizdomās par mātes slepkavību

Jelgavā, kādā Pasta ielas dzīvoklī naktī no svētdienas uz pirmdienu dēls noslepkavojis savu māti, ziņo portāls ZZ.lv. Valsts policija apstiprina, ka minētajā adresē atrasta mirusī ar vardarbības pazīmēm, un par to sākts kriminālprocess un turpinās izmeklēšana.

Pasta ielā 44. kādā no dzīvokļiem atrasts 56 gadus vecas sievietes līķis ar vardarbības pazīmēm, par ko sākts kriminālprocess slepkavību, ja tā izdarīta ar sevišķu cietsirdību. Noziegums varētu būt veikts naktī no 4. uz 5.jūliju. Tāpat izmeklēšanā nozīmēta ekspertīze, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Aizdomās par slepkavību aizturēts 29 gadus vecs vīrietis, kurš atrodas apcietinājumā. Policijas pārstāve nenoliedz, ka aizturētais ir tuvs nogalinātās radinieks.

ZZ.lv rīcībā nonāca nepārbaudīta informācija, ka nogalināto māti vīrietis esot sacirtis gabalos un melnos maisos nesis ārā uz atkritumu kasti. Policija šīs ziņas neapstiprina.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais