FOTO: Traģiska avārija Talsu novadā; ir bojāgājušais

© Valsts policija

Šodien, 16. novembrī ap plkst. 09:00 Talsu novada Ģibuļu pagastā uz autoceļa Rīga – Ventspils pirms apdzīvotas vietas Ģibuļi notika ceļu satiksmes negadījums, kurā, saduroties divām automašīnām, viens autovadītājs guvis miesas bojājumus, otrs – gājis bojā, liecina likumsargu sniegtā informācija.

Negadījums noticis taisnā ceļa posmā un policija pieļauj iespēju, ka kāds no vadītājiem neuzmanības dēļ iebraucis pretējā braukšanas joslā. Ceļu satiksmes negadījumā iesaistīts transportlīdzeklis Audi 100 un VW Touran. Negadījumā gājis bojā 1959. gadā dzimis vīrietis, bet 1964. gadā dzimis vīrietis nogādāts slimnīcā. Pēc sākotnējās informācijas, gūtās traumas nav dzīvībai bīstamas. Par notikušo uzsākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes un precīzi notikušā apstākļi tiek skaidroti.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 94 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 13 satiksmes dalībnieki. Kopā ceļu satiksmes jomā sastādīti 466 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 168 par ātruma pārsniegšanu, deviņi par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā un viens - narkotisko vielu iespaidā.