Daugavpilī vīrieši maskās aplaupa aptieku

26.jūnijā Daugavpilī, kādā aptiekā Jaunbūves mikrorajonā, ienākuši divi vīrieši maskās un, piedraudot farmaceitei ar nazi, nolaupījuši 53 gadus vecajai sievietei mobilo tālruni un naudu no kases aparāta.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne aģentūru LETA informēja, ka par notikušo uzsākts kriminālprocess par laupīšanu grupā, policija pārbauda aizdomās turamo personu loku.

Latvijā

No 2025.gada 1.janvāra Eiropas Savienības atbalsts tiks mērķēts uz sociāli vismazāk aizsargātām iedzīvotāju grupām un tiks mainīts pārtikas atbalsta apjoms. To joprojām varēs saņemt ģimenes ar trūcīgas mājsaimniecības statusu un krīzes situācijā nonākušas mājsaimniecības, tostarp Ukrainas civiliedzīvotāji. Taču viens cilvēks varēs saņemt vienu pārtikas preču komplektu ceturksnī līdzšinējo 2 pārtikas preču komplektu vietā. ES atbalsts tiek nodrošināts Eiropas Sociālā fonda Plus programmas materiālās nenodrošinātības mazināšanai 2021.–2027. gadam ietvaros, informē Labklājības ministrija.