Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Melnā diena uz Latvijas ceļiem: Šodien avārijās trīs bojāgājušie

© Oksana Džadana/ F64 Photo Agency

Otrdien līdz pēcpusdienai ceļu satiksmes negadījumos Latvijā bojā gājuši jau trīs cilvēki, bet seši guvuši traumas, informēja Valsts policijā.

Ap plkst.5.20 uz ceļa Rīga-Ainaži notika frontālā sadursme starp vieglo automašīnu "Audi" un "Volvo" markas autobusu. "Audi" vadītājs notikuma vietā gāja bojā, bet autobusa vadītājs nogādāts slimnīcā.

Pēcpusdienā sadursmē starp vieglo un kravas automašīnu Rīgā, Kleistu ielā arī gāja bojā cilvēks.

Savukārt uz autoceļa Jēkabpils-Rēzekne-Ludza pie Subinaites Sakstagala pagastā vieglā automašīna "Chrysler" sadūrās ar smago automašīnu. Avārijā bojā gāja vieglās automašīnas pasažiere, 1948.gadā dzimusi sieviete, savukārt abu transportlīdzekļu vadītāji - 1994. un 1954.gadā dzimušie - nogādāti slimnīcā. Notikuma vietā arī aizdegās smagā automašīna, kas uz laiku bloķēja satiksmi.

Pēcpusdienā sadursmē starp vieglo un kravas automašīnu Rīgā, Kleistu ielā arī gāja bojā cilvēks. Sociālajā vietnē "Twitter" publicētajos attēlos redzams, ka notikusi frontāla sadursme, kuras rezultātā vieglajai automašīnai ir iznīcināta korpusa priekšējā daļā, savukārt smagajai automašīnai nav novērojami bojājumi.

Tāpat trīs cilvēki guva ievainojumus otrdienas rītā, kad Grobiņā autobuss ietriecās pie gājēju pārejas stāvošā mašīnā