Smaga avārija! Uz Tallinas šosejas saduras pasažieru autobuss un vieglais auto [Papildināts]

© F64

Šorīt agri no rīta notikusi pasažieru autobusa un vieglās automašīnas avārija, kas bloķējusi Tallinas šoseju, informēja Valsts policija.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.5.20 ceļa Rīga-Ainaži 8.kilometrā, kas ir šosejas posms gar Ādažiem.

Ceļu satiksmes negadījums noticis ap plkst.5.20 ceļa Rīga-Ainaži 8.kilometrā, kas ir šosejas posms gar Ādažiem.

Saistībā ar negadījumu tikusi slēgta transporta kustība abos virzienos un Valsts policijas aicina satiksmes dalībniekus izvēlēties citu braukšanas maršrutu, lai apbrauktu negadījuma vietu.

Pēc šorīt notikušās avārijas uz Tallinas šosejas, plkst.09.05 tikusi atjaunota transporta kustība posmā Rīga-Ainaži astotajā kilometrā, informēja Valsts policijā (VP).

View this post on Instagram

A post shared by Sadursme (@dtp_latvia) on

Kā sociālajos tīklos ziņo aculiecinieks, no vieglās mašīnas pāri nav palicis gandrīz nekas, arī autobuss ir iedragāts.

"Pirms manis brauca ātrā palīdzība, ļoti ātri. Avārija notika zem gājēju tilta. Tās ir drausmas! Avārija tiešām ir ļoti nopietna, es domāju, ka ir bojāgājušie, jo vieglais auto... no tā vispār pāri nav palicis nekas," raksta aculiecinieks.

Kā pastāstīja policijas sabiedrisko attiecību pārstāve Simona Grāvīte, avārijā sadūrusies vieglā automašīna "Audi" un "Volvo" markas autobuss. "Audi" vadītājs negadījuma vietā gājis bojā. Pašlaik nav ziņu, ka negadījumā būtu cietis arī kāds no autobusā braukušajiem cilvēkiem.

Svarīgākais