Jauna informācija par nežēlīgo noziegumu Ogrē

© SCANPIX

Vakar Ogrē aizdomās par 41 gadu veca vīrieša slepkavību Valsts policija turpat nozieguma vietā uz ielas aizturēja aizdomās turēto personu. Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka aizdomās turētais ar bojāgājušo bijuši pazīstami un starp viņiem bijušas nesaskaņas. Kamēr policija skaidro notikušā apstākļus, tikmēr aculieciniece raidījumam "Degpunktā" atklāj, ko redzējusi.

Vakar, 3. septembrī, ap pulksten 20.50 Valsts policija saņēma informāciju no vietējiem iedzīvotājiem, ka Ogrē, Brīvības ielā, pie veikala kāds vīrietis ar nazi uzbrūk citam vīrietim un jau ir viņu ievainojis.

Kāda aculieciniece notiekošo vēroja no savas automašīnas salona, un tieši viņa redzēja, kā pirms pāris minūtēm aizsākās konflikts, vēsta raidījums "Degpunktā".

Un tad pēkšņi, viņš sāka viņu durt, kā tādu gaļas gabalu. Ar nazi. Man iestājās šoks, un es pabraucu tālāk, jo, nu, es nevarēju to skatīties.

“Notika divu vīriešu kaušanās uz ceļa, un blakus bija arī sieviete ar somu. Sieviete aizstāvēja to vīrieti, kuru tas vīrietis, ar garajiem matiem, sita. Tas vīrietis cēlās, un tā kā pretojās," stāsta aculieciniece."Un tad pēkšņi, viņš sāka viņu durt, kā tādu gaļas gabalu. Ar nazi. Man iestājās šoks, un es pabraucu tālāk, jo, nu, es nevarēju to skatīties. Viņš dūra sākumā viņam vēderā, viņš piecēlās, un tas cilvēks mežonīgi kliedza. Un pēc tam, nogāza viņu atkal zemē, un atkal dūra, vai sirdī kaut kur augstāk," baisos notikumus atceras aculieciniece.

Pēc tam, kad upuri bija tik smagi savainoti, ka vairs nepretojās, uzbrucējs esot apsēdies turpat, zālājā, un mierīgi sagaidījis ierodamies likumsargus. Aptuveni 30 centimetrus garais nazis, kurš vairākkārt caurdūra upurus, mētājās turpat, krūmos.

Jau vēstīts, ka aizdomās par minētā nozieguma izdarīšanu likumsargi turpat nekavējoties aizturēja 1990. gadā dzimušu vīrieti, kurš līdz šim nav nonācis policijas redzeslokā par krimināliem noziegumiem.

Šobrīd saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.Jāpiemin, ka aizturētajam iepriekš konstatēti garīga rakstura traucējumi.Aizturētais vīrietis šobrīd atrodas izolatorā un drīzumā tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu šai personai.