Dzēruša šofera vadītas automašīnas sadursmē ar traktoru cieš četri cilvēki

Zilupes novadā piedzēries vieglās automašīnas vadītājs bez tiesībām izraisījis sadursmi ar traktoru, šajā ceļu satiksmes negadījumā cietuši četri no deviņiem mašīnā braukušajiem cilvēkiem.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīga pienākumu izpildītāja Anastasija Laizāne aģentūru LETA informēja, ka 17.jūnijā Zilupes novada Zaļesjes pagastā uz autoceļa Duboviki-Lauderi kāds 1974.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Renault", iebrauca pretējā brauktuves joslā un sadūrās ar traktoru.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta četri no deviņiem vieglajā automašīnā braukušajiem, ieskaitot pašu vadītāju. Trim cietušajiem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas, viens - nogādāts slimnīcā.

Negadījuma brīdī automašīnas vadītājs atradies alkohola reibumā un bez autovadītāja tiesībām. Tās likumā noteiktā kārtībā viņam bijušas atņemtas uz noteiktu laiku.

Latvijā

Dzelzceļa "Rail Baltica" projektā ir jāņem vērā, ka privātās un publiskās partnerības (PPP) modeļa izveide ir sarežģīta un laikietilpīga, trešdien "Rail Baltica" parlamentārās izmeklēšanas komisijā sacīja Finanšu ministrijas (FM) valsts sekretāre Baiba Bāne.

Svarīgākais