Policijai jauna informācija pazudušās sirmgalves lietā

© Valsts policija

Šī gada 11.augustā tika ziņots, ka Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī saņemta informācija par to, ka 9.augustā ap pulksten 15.00 no savas dzīves vietas Liepājā izgāja 1938.gadā dzimusī Anna Poļipčuka. Lai gan līdz pat šim brīdim sirmgalve nav atrasts, likumsargi pastāstījuši, ko līdz šim izdevies noskaidrot.

Pazušanas dienā sirmgalve bija ģērbusies violetā vasaras kleitā, gaiši zilā vējjakā, kājās gaiši zilas čības. Sievietei ir pusgari sirmi mati un auguma garums aptuveni 160cm. Pārvietojas ar spieķa palīdzību un var būt atmiņas traucējumi.
Kundze Liepājā iekāpusi autobusā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieka vietnieks Andris Ronkausks portālam "liepājniekiem.lv" 13.augustā atzina, ka izdevies noskaidrot, ka kundze Liepājā iekāpusi autobusā, kas dodas viņas pastāvīgās dzīves vietas - Paplakas - virzienā. Nezināmu iemeslu dēļ sirmgalve savai pieturai pabraukusi garām un no autobusa izkāpusi Priekulē.

Tālākās kundzes gaitas nav zināmas: “Mobilais telefons viņai bija. Pēdējo reizi pa to viņa ar meitu sazinājusies 10.augustā. Teikusi, ka iet pa kalnu uz leju, uz veikalu.

Policija arī šobrīd turpina sirmgalves meklēšanu. "Ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Annas Poļipčukas atrašanās vietu vai cita meklēšanai nozīmīga informācija, lūdz zvanīt pa tālruņa numuru 110 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī," norāda likumsargi.

Svarīgākais