"Galerijā Centrs" 26 gadus veca sieviete zog apakšveļu

Vakar aizdomās par apakšveļas zādzību no tirdzniecības centrā "Galerija Centrs" izvietotā veikala "Lindex" aizturēta 1984.gadā dzimusi sieviete, kura pēdējo deviņu gadu laikā tiesāta jau desmit reižu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, nozagto preču vērtība bijusi aptuveni 140 latu.

Sieviete kopš 2001.gada tiesāta jau desmit reižu, galvenokārt par sīkajām zādzībām un narkotiku lietošanu, kā arī glabāšanu. Aizturētā ir narkotiku lietotāja.

Latvijā

No 2025.gada 1.janvāra Eiropas Savienības atbalsts tiks mērķēts uz sociāli vismazāk aizsargātām iedzīvotāju grupām un tiks mainīts pārtikas atbalsta apjoms. To joprojām varēs saņemt ģimenes ar trūcīgas mājsaimniecības statusu un krīzes situācijā nonākušas mājsaimniecības, tostarp Ukrainas civiliedzīvotāji. Taču viens cilvēks varēs saņemt vienu pārtikas preču komplektu ceturksnī līdzšinējo 2 pārtikas preču komplektu vietā. ES atbalsts tiek nodrošināts Eiropas Sociālā fonda Plus programmas materiālās nenodrošinātības mazināšanai 2021.–2027. gadam ietvaros, informē Labklājības ministrija.