Ogrē sieviete īsteno draudus veikt pašnāvību

Svētdien Ogrē kāds vīrietis Mežezerā pie Ogres Meža tehnikuma ieraudzījis virs ūdens peldam sievietes līķi un par savu atradumu ziņojis policijai. Uz notikuma vietu izbrauca pašvaldības policija, lai pārbaudītu vīrieša sniegto informāciju, kas apstiprinājās – ūdenī gulēja sieviete bez dzīvības pazīmēm, informē Ogres novada pašvaldības policijas priekšnieks Uģis Ulmanis.

Informācija par to, ka šī sieviete gatavojas izdarīt pašnāvību, policijas rīcībā nonāca jau iepriekšējā vakarā, ziņo portāls Ogrenet.lv. 12.jūnijā plkst. 23.05 Valsts policijas dežūrdaļā atskanējis tālruņa zvans, ka sieviete aizgājusi no mājām ar mērķi izdarīt pašnāvību. Aizbraucot uz norādīto vietu – Mežezeru – un apsekojot tuvāko apkārtni, pašvaldības policijas darbiniekiem neko aizdomīgu pamanīt neizdevās. Bija arī pietiekami tumšs, lai varētu tik plašā teritorijā bez pūlēm saskatīt cilvēku.

Arī pats zvanītājs nespēja precīzi noteikt virzienu, kurā devusies sieviete - uz upi vai ezeru. Iespējams, ka viņš atradies reibuma stāvoklī un nav spējis noorientēties arī laikā, cikos tad īsti sieviete aizgājusi prom no mājām. Šādas aizdomas policjai radušās pēc tam, ka sievietes līķis tik īsā laika posmā uzpeldējis virs ūdens, kam objektīvi nevajadzēja notikt. Varbūt strīds vai konflikts, kas izcēlies ģimenē un novedis sievieti līdz pašnāvībai, noticis daudz agrāk.

"Diemžēl šoreiz pašnāvību novērst neizdevās," atzīst U.Ulmanis. Šis nav pirmais gadījums, kad pašvaldības policija jādodas palīgā cilvēkiem, lai atturētu viņus no pārsteidzīga soļa.

Svarīgākais