Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Grenctālē aizturēti dīzeļdegvielas zagļi

Kārtējo reizi aizturētas divas personas, kuras tur aizdomās par dīzeļdegvielas zādzību no naftas produktu vada Polocka-Ventspils, informē Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.

Valsts policijas Bauskas iecirkņa darbinieki kopā ar SIA «LatRosTrans» drošības dienesta speciālistiem 2. jūnijā Brunavas pagasta Grenctālē aizturēja divas personas. Tas notika, veicot operatīvos pasākumus sakarā ar sākto kriminālprocesu par dīzeļdegvielas zādzību no naftas produktu cauruļvada Polocka-Ventspils.

Izmeklēšanas laikā Brunavas pagastā, kādā garāžā, tika uzieti 4000 litru dīzeļdegvielas. Tā bija sapildīta divdesmit 200 litru tilpuma mucās. Policija arī atrada dažādas tehniskās ierīces, ar kuru palīdzību tika veikti pieslēgumi naftas vadam.

Aizdomās par noziedzīgo nodarījumu policija aizturēja 1989. gadā dzimušu vīrieti un 1969. gadā dzimušu sievieti. Viņi abi ir Bauskas novada iedzīvotāji. Abām personām piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis. Izmeklēšanas laikā tiks noskaidrota aizdomās turēto personu saistība ar citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanu.

Valsts policija atgādina, ka šī gada maijā, veicot operatīvos pasākumus, aizdomās par dīzeļdegvielas zādzībām no naftas vada Polocka-Ventspils jau tika aizturētas septiņas personas.