Garāmgājējs palīdz aizturēt laupītāju

Vakar Rīgā, Prāgas ielā, tunelī zem dzelzceļa sliedēm, kāds garāmgājējs palīdzēja aizturēt laupītāju. Nolaupītās mantas likumpārkāpējam gan izdevās atdot savam līdzzinātājam, kurš no notikuma vietas aizbēga, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Vakar plkst.8.20 kāds garāmgājējs Prāgas ielā, netālu no Rīgas autoostas, pamanīja laupīšanu un izsauca policiju. Mirkli vēlāk Latgales iecirkņa darbinieki jau bija klāt un notikuma vietā sastapa divus vīriešus, kuri bija aizturējuši trešo. Viens no vīriešiem paskaidroja, ka pirms neilga brīža, pielietojot vardarbību, laupītājs viņam atņēmis maku un mobilo tālruni. Vēlāk policisti noskaidroja, ka iespējamam laupītājam būtu izdevies aizbēgt, ja garāmgājējs cietušajam nebūtu palīdzējis bēgošo aizturēt.

Patlaban par laupīšanu aizdomās turētais nogādāts īslaicīgās aizturēšanas nodaļā un par notikušo laupīšanu sākts kriminālprocess. Policijai ir aizdomas, ka aizturētais 1980.gadā dzimušais agrāk sodītais vīrietis varētu būt saistīts arī ar citām laupīšanu vai zādzību epizodēm.

Svarīgākais