Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Bunkus slepkavības vietā joprojām haoss; vai tas tiks sakopts?

© Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency

Maksātnespējas administratora un jurista Mārtiņa Bunkus slepkavības vietā joprojām kā kara laukā, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Slepkavības vietā Kapu nožogojums, kurā ietriecās nelaiķa auto, sadragāts, mētājas sētas dēļi un betona stabi.

Vairāki rīdzinieki ir neizpratnē, kāpēc vairāk nekā nedēļu pēc slepkavības teritorija nav sakopta un salauztais saremontēts. Dažs pieļauj, ka tas varētu būt tāpēc, ka likumsargiem izmeklēšanas vajadzībām nepieciešams saglabāt šādu ainu.

Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu

Valsts policijā nekomentē izmeklēšanas gaitu, tomēr stāsta, ka ”notikuma vietas apskate Aizsaules ielā 1 ir pabeigta”.

Nodarīto skādi labos par automašīnas, kura ietriecās nožogojumā, OCTA apdrošinātāja līdzekļiem, informē Gints Zēla, Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Kapsētu pārvaldes priekšnieka pienākumu izpildītājs Gints Zēla.

”Mēs pasūtījām, lai veido izmaksu tāmi.Tiklīdz apdrošinātājs apstiprinās, ķersimies pie atjaunošanas darbiem,” informē Zēla.

Kā ziņots, Bunkus tika nošauts 30.maija rītā, kad viņš ar automašīnu brauca garām Rīgas Meža kapiem. Īsi pēc slepkavības netālu no notikuma vietas tika sadedzināta ar viltotiem valsts numuriem aprīkota automašīna, kura, visticamāk, bija saistīta ar slepkavību.

Par notikušo policijā sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Viena no galvenajām versijām ir, ka slepkavība saistīta ar upura profesionālo darbību un iepriekš tā rūpīgi izplānota.

Avots