Aculiecinieks par Bunkus slepkavību: Man tas bija šoks!

© F64

Maksātnespējas administratora Mārtiņa Bunkus slepkavības aculiecinieks Aleksandrs atklājis, ka braucis garām slepkavības vietai mirkli pēc notikušā bijis šokēts par redzēto, ziņo radio "Baltkom".

"Tā sagadījās, ka es dažas minūtes pēc notikušā braucu tai vietai garām. Vēl padomāju - cik dīvaina avārija. Pēc tam ziņu izlasīju. Teikšu godīgi, tas mani ļoti iespaidoja. Skaidrs, ka tā ir pasūtījuma slepkavība, saistīta ar darba jautājumiem. Biju satraukts, apzinoties, ka kaut kas tād var notikt mūsu pilsētā," skaidroja aculiecinieks.

Aleksandrs atzina, ka sākotnēji nesaprata - ja notikusi avārija, kur ir otra automašīna.

Es braucu, redzu, ka stāv balta mašīna. Bija pēdas, ka mašīna ir sasista. Vēl nodomāju - nu kā tā varēja braukt. Tajā brīdī sāka piebraukt policija. Durvis mašīnai bija vaļā, bija redzams, ka nostrādāja drošības spilveni. Tāpat varēja redzēt, ka iekšā sēž cilvēks bez kustības. Es padomāju - kur ir otra mašīna. Man tas patiešām bija šoks, bet es atceros, kas ir 90.gadi. Nevar runāt par to atgriešanos, bet tas ir signāls," pauda aculiecinieks.

Jāatgādina, ka zvērināts advokāts, maksātnespējas administrators Bunkus tika nošauts savā automašīnā "Range Rover" trešdienas rītā plkst.8.40, pie Meža kapiem, Aizsaules ielā 1, Rīgā.

Avots