Mēģinot izšķirt strīdu, cieš policists

Vakar vakarā, mēģinot izšķirt četru personu fizisku konfliktu Sarkandaugavā, kāds policists kļuvis par upuri agresīvai kautiņā iesaistītai sievietei, kura viņam saplēsusi kreklu un saskrāpējusi seju.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, ceturtdienas vakarā saņemta informācija par Sarkandaugavā, Tilta ielā, izcēlušos kautiņu, kurā iesaistītas četras personas.

Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatējuši, ka konflikts notiek starp trim vīriešiem un vienu sievieti. Likumsargi mēģinājuši izšķirt kaušļus, taču viņi nav viegli padevušies. Izrādījies, ka visagresīvākā no visiem četriem ir konfliktā iesaistītā sieviete, kura uzbrukusi vienam no policistiem, saplēšot viņam kreklu un saskrāpējot seju.

Rezultātā konflikts tomēr izšķirts. Trīs kaušļi - 1978. un 1982.gadā dzimuši vīrieši, kā arī 1975.gadā dzimusī sieviete - aizturēti, bet ceturtais palicis kā liecinieks.

Kā pastāstīja Sadovskis, visas aizturētās personas lieto narkotikas un policijas redzeslokā nonākušas jau iepriekš.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess par pretošanos valsts varas pārstāvim.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais