Platača pazušana varētu būt saistīta arī ar problēmām viņa privātajā dzīvē

Advokāta Aināra Platača pazušanas lietā policija izskata versiju arī par saistību ar problēmām viņa privātajā dzīvē, - šorīt intervijā LNT raidījumam "900 sekundes" sacīja Valsts policijas (VP) priekšnieks ģenerālis Valdis Voins.

Joprojām nav atmesta arī versija par profesionālo darbību, kas tiek vērtēta kā dominējošā versija, skaidroja Voins un piebilda, ka ļoti daudz šajā lietā dod ciešā un veiksmīgā sadarbība ar advokātu biroju, kurā strādāja Platacis.

Jau ziņots, ka iepriekš Voins intervijā Latvijas Radio izteicās, ka Platača pazušanā, iespējams, "iesaistītās personas ir sabiedrībā pietiekami pazīstamas, plašsaziņas līdzekļos tās ir minētas. Ir vairāki momenti, kas liecina, ka vairāki cilvēki izteikuši Platacim draudus saistībā ar viņa profesionālo darbību," sacīja Voins, taču konkrētus iesaistīto personu uzvārdus nevēlējās nosaukt.

Voins uzsvēra, ka policija nav atmetusi iespēju, ka Platacis joprojām varētu būt dzīvs. "Policijas rīcībā pašlaik nav tādu datu, ka Platacis būtu nolaupīts un kaut kur turēts kādas nozīmīgas informācijas iegūšanai," piebilda policijas priekšnieks.

Kā ziņots, joprojām nav izdevies atrast advokātu Aināru Plataci, par kura pazušanu iesniegums policijā tika saņemts otrdien, 25.maijā.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.