Par heroīna tirgošanu aiztur trīs personas

Maijā Organizētās noziedzības apkarošanas pārvaldes (ONAP) Narkotiku apkarošanas biroja (NAB) darbinieki sadarbībā ar Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) darbiniekiem aizdomās par narkotiskās vielas – heroīna neatļautu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā, aizturējuši trīs personas.

Divas no aizturētajām personām ir agrāk tiesātas.

25.maijā Rīgā NAB darbinieki sadarbībā ar RRP darbiniekiem, operatīvās meklēšanas pasākumu kompleksa laikā, aizdomās par narkotisko vielu realizāciju, nozieguma izdarīšanas brīdī aizturēja 1970.gadā dzimušo D., 1967.gadā dzimušo V. un 1957.gadā dzimušo V..

Policijas darbinieki pie aizturētajām personām atrada un atsavināja 19 gramus heroīna. Kratīšanas laikā, 1957.gadā dzimušā V. garāžā, tika atrasti un atsavināti vēl 439 grami heroīna.

Divām aizturētajām personām piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, savukārt trešai aizturētajai personai – nodošana policijas uzraudzībā.

Latvijā

Dzīvei nepieciešamā alga jeb minimālais ienākumu līmenis, kas tiek uzskatīts par nepieciešamu indivīdam vai ģimenei, lai segtu savas pamatvajadzības un uzturētu pienācīgu dzīves līmeni noteiktā ģeogrāfiskā apgabalā, 2024.gadā Rīgā ir 1630 eiro bruto, bet reģionos - 1384 eiro bruto, liecina atalgojuma pētījumu un vadības konsultāciju uzņēmuma "Figure Baltic Advisory" veiktais šī gada pētījums.

Svarīgākais