Dzērājšofera dzīvoklī policija atklāj "točku"

Kāda dzērājšofera dzīvoklī Rīgā policija atklājusi arī tā dēvēto točku, un tagad vīrietim būs jāatbild arī par nelegāla alkohola glabāšanu.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar Brasas iecirkņa darbinieki devušies uz kādu dzīvokli Ieroču ielā, lai arestētu dzērājšoferi, kuram par braukšanu reibumā tiesa piespriedusi 12 diennakšu arestu. Kad policisti ieradušies vīrieša dzīvesvietā, tur atklāta "točka", izņemti gan vien divi litri nelegālās dziras.

1948.gadā dzimušais dzērājšoferis aizvests soda izciešanai, bet par nelegāla alkohola glabāšanu viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Latvijā

Lai avīzes “Kurzemes Vārds” 1919. gada 3. oktobrī nodrukātais apsveikums jaundibinātajai Latvijas Universitātei atgādina, ka augstskolu Latvijas valsts nodibināja kara laikā: “Lai pulcējas ap to kā droši sargi mūsu jaunekļi stiprām bruņām un asiem šķēpiem varenajās rokās uz cīņu pret tumsības varu, kas kā baigi draudoši ķēmi vēl spiežas ap Gaismas kalnu, kurā lepni pacēlusies mūsu jaunā Burtnieku pils.”

Svarīgākais