Meklē nepilngadīgu puiku, kurš pēkšņi pazudis no Liepājas policijas iecirkņa

© PDP

Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Jāni Smirnovu.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknis meklē 2003.gadā dzimušo Jāni Smirnovu, kurš šī gada 27.marta naktī ap pulksten 20.30 patvaļīgi aizgāja no Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Bāriņu ielā 3, Liepājā, kur, saistībā ar iepriekš reģistrētu notikumu, bija ieradies kopā ar savu pilngadīgo pārstāvi.
Brīdī, kamēr zēna pilngadīgais pārstāvis sniedza policijai paskaidrojumu, jaunietis patvaļīgi devās prom un līdz šim brīdim nav atgriezies savā dzīves vietā Liepājā, kā arī nav zināma jaunieša atrašanās vieta.
Pazīmes: 156 cm garš, kalsnas miesas būves, tumši, īsi mati.
Bija ģērbies pelēkos sporta apavos, sporta biksēs, kuru priekšpuse zilā, bet aizmugure pelēkā krāsā, pelēkā jakā ar kapuci, melnā virsjakā. Ap kaklu - pelēka tuneļa šalle.
Aicinām aplūkot jaunieša fotogrāfiju un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija par Jāņa Smirnova atrašanās vietu vai cita jaunieša meklēšanai nozīmīga informācija, zvanīt pa tālruņa numuriem 63404602 vai 110.

Latvijā

Efektīvai valsts austrumu robežas aizsardzībai par pilna laika vienībām būtu jāpārveido vismaz divi pierobežas Zemessardzes bataljoni, sociālajā tīklā "Facebook" norādījis Ziemeļvalstu noturības organizācijas (CIREN) līdzdibinātājs, bijušais Aizsardzības ministrijas (AM) valsts sekretārs Jānis Garisons.

Svarīgākais