Īrijas pilsonis Vecrīgā garāmgājējiem rāda pliku dibenu

Piektdien vakarā kāds Īrijas pilsonis Vecrīgā, Skārņu ielā, garāmgājējiem rādījis pliku dibenu. Par šo pārkāpumu viņam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Kopumā pagājušās nedēļas nogalē pie administratīvās atbildības saukti astoņi ārvalstu pilsoņi - četri par atrašanos publiskā vietā ar atvērtu vai vaļēju alus vai cita alkoholiskā dzēriena iepakojumu, divi - par dabisko vajadzību kārtošanu tam neparedzētā vietā, viens - par sīko huligānismu un vēl viens par atrašanos sabiedriskā vietā alkohola reibumā.

RPP arī informē, ka 21.maijā ap plkst.6 tūrisma informatīvajā tālrunī no kāda ārzemju tūrista saņemta informācija par, iespējams, notikušu zādzību.

RPP Centra rajona Tūrisma nodaļas darbinieki devās uz Aspazijas bulvāri, kur uzklausīja divu Norvēģijas pilsoņu stāstīto par zādzību, ko, iespējams, veikušas divas sievietes, ar kurām tūristi iepazinušies un kopā pavadījuši laiku, atpūšoties Vecrīgas izklaides vietās.

Notikumā iesaistītās sievietes saistībā ar līdzīgiem nodarījumiem jau iepriekš ir nonākušas policijas redzeslokā.

Pēc paskaidrojumu saņemšanas notikumā iesaistītie nogādāti Valsts policijā lietas apstākļu noskaidrošanai un procesuālo darbību veikšanai.

Svarīgākais