Vīrietis Rīgā nozog divas tortes, viņam draud cietumsods līdz 5 gadiem

© F64

Pēc vairāku nedēļu ilgas izmeklēšanas likumsargiem izdevies aizturēt vīrieti, kurš no piegādes automašīnas nozaga divas tortes 20 eiro vērtībā.

Pagājušā gada nogalē policisti saņēma informāciju, ka no kādas kravas automašīnas Rīgā nozagti konditorejas izstrādājumi.

Likumsargi noskaidroja, ka kravas automašīna piestājusi pie kāda pārtikas veikala, lai izkrautu piegādāto preci. Iespējams, brīdī kad kravas automašīnas šoferis atradies veikala palīgtelpās, kāds no transportlīdzekļa furgona izzadzis saldumus, jo, pārskaitot piegādāto produkciju, konstatēts iztrūkums. No furgona bija pazudušas divas tortes.

Aplūkojot pie veikala izvietoto kameru video ierakstus, policisti konstatēja, ka zādzību, iespējams, izdarījusi kāda jau iepriekš likumsargu redzeslokā nonākusi persona. Video ierakstā redzamais vīrietis iekāpis kravas automašīnas furgonā, nozadzis tortes un aizbēdzis. Nozagto toršu vērtība bijusi aptuveni 20 eiro.

23.janvārī 1991.gadā dzimušais aizdomās turētais vīrietis aizturēts. Viņš policijas redzeslokā iepriekš nonācis par analoģiskiem noziegumiem.

Vīrietim par saldumu zādzību draud brīvības atņemšana līdz pieciem gadiem, piespiedu darbs, vai naudas sods.

Svarīgākais