Valmierā tēvs ar cirvi noslepkavo dēlu

Sestdien naktī Vidzemes reģiona policijas pārvaldes dežūrdaļā saņemts izsaukums uz adresi Valmierā, Stacijas ielā 26, kur dzīvoklī nogalināts 1986. gadā dzimis vīrietis.

Aizdomās par slepkavības izdarīšanu aizturēts 1961. gadā dzimis vīrietis, nogalinātā tēvs. Tiesa aizdomās turamajam piemērojusi drošības līdzekli- apcietinājumu.

Uzsākts kriminālprocess par slepkavību, nra.lv informēja Vidzemes reģiona pārvalde Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma

Noskaidrots, ka vīrietim smagi miesas bojājumi, kā rezultātā iestājusies nāve, nodarīti, vairākas reizes sitot pa galvu ar cirvi. Pirms slepkavības abi kopīgi lietojuši alkoholu un strīdējušies. Strīdam bijuši sadzīviski motīvi.

Ģimene jau iepriekš bijusi policijas redzeslokā saistībā ar pārkāpumiem, kad kopīgas alkohola lietošanas laikā izcēlušies kautiņi. Policijā reģistrēta informācija, ka aizvadītās nedēļas laikā nogalinātā vīrieša tēvs vērsies policijā ar iesniegumu, ka dēls viņam draudējis ar nazi.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.

Svarīgākais