Rīgā nozog 61 jaunu velosipēdu

Aizvadītajās brīvdienās Rīgā no kāda angāra Ganību dambī nozagts 61 jauns velosipēds "Electra".

Kā informē Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, informāciju par divriteņu zādzību Ziemeļu rajona policijas iecirknis saņēma vakar. No cietušā uzņēmuma pārstāvjiem likumsargi uzzināja, ka tieši pirms svētku brīvdienām, 30.aprīlī, firmai piegādāti vairāki desmiti jaunu velosipēdu "Electra", kas paredzēti tālākai realizēšanai. Divriteņi novietoti angārā.

Atgriežoties darbā pēc brīvdienām, 5.maijā, preces īpašnieki konstatējuši, ka velosipēdu angārā vairs nav. Lai gan teritorija pie noliktavas ir apsargāta, pašam angāram nav ne videonovērošanas, ne signalizācijas, pastāstīja Pildava.

Izmeklētāji pieļauj, ka zagļi angārā iekļuvuši caur jumta ventilācijas šahtu un pēc tam no iekšpuses atvēruši durvis. Cietušajā uzņēmumā patlaban notiek inventarizācija.

Ikvienu, kuram aizdomīgos apstākļos tiek piedāvāts iegādāties jaunu velosipēdu "Electra", likumsargi lūdz ziņot, zvanot Ziemeļu policijas iecirkņa dežūrdaļai pa tālruni 67 086 000 vai 112.

Kā biznesa portālam "Nozare.lv" pastāstīja SIA "Electra Bike Baltic" pārstāve Ingrīda Kosīte, precīzais nozagto velosipēdu skaits ir 61 un kopējie zaudējumi no nozagto preču pārdošanas cenām sasniedz aptuveni 21 000 latu.