Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Latvijā \ Kriminālziņas

Saņemts ekspertīzes slēdziens par mazā Ivana nāves iemeslu

© Alnis Stabule / f64

Šovasar Liepājā pazudušais Ivans Berladins miris no vispārējās organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Signe Šteinberga.

Policijā saņemts ekspertīzes slēdziens par zēna nāves iemeslu. Ekspertu atzinumā norādīts, ka Ivana Berladina nāve iestājās no vispārējās organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā, bet nāves iestāšanās laiku ekspertīze precīzi noteikt nevar.

Pēc visu kriminālprocesā esošo materiālu saņemšanas un apkopošanas, visticamāk, tiks nozīmēta kompleksā ekspertīze, kas, vadoties pēc visiem apstākļiem, liecībām, iegūtās informācijas un citiem aspektiem varētu sniegt "pilnīgāku ainu".

Izmeklēšana kriminālprocesā vēl turpinās, un sīkākus komentārus par tā gaitu policija pašlaik nesniedz.

Jau vēstīts, ka šovasar Liepājas pusē policija un brīvprātīgie desmit dienas meklēja bezvēsts pazudušu piecus gadus vecu zēnu, kurš no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, bija izgājis 1.jūlijā aptuveni plkst.8.30. Policija bija noskaidrojusi, ka puika viens pats, visticamāk, sajaucot pieturvietas, aizbraucis ar autobusu Grobiņas virzienā. Pazudušais zēns 11.jūlijā tika atrasts miris Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos.