Sargi mantas! Arī pludmalēs uzdarbojas garnadži

© Valsts policija

Aizvadītās brīvdienas lutināja ar vasaras siltākajām dienām, tāpēc netrūka atpūtnieku piejūras zonā. Dodoties uz pludmali, iedzīvotāji nereti līdzi ņem ne tikai dvieļus un peldkostīmus, bet arī personīgās mantas kā atslēgas, telefonu un maku. Šoreiz savas lietas neizdevās nosargāt kādam 1955.gadā dzimušam vīrietim, kuram no somiņas tika izzagti 700 eiro.

11.augustā, Salacgrīvas novadā, Liepupes pagastā, Vitrupes pludmalē, 1995.gadā dzimis vīrietis, atrodoties pludmalē, zem izklāta dvieļa nolicis somu, kurā atradusies nauda, taču pats devies pie ūdens. Blakus esošie atpūtnieki pamanīja, ka nenoskaidrots vīrietis piegājis pie izklātā dvieļa, parakņājies pa somiņu un aizbēdzis. Liecinieki nespēja sniegt precīzāku informāciju, tikai to, ka zaglis ielecis gaišā “BMW” un aizbraucis nezināmā virzienā. Policija noskaidro notikušā apstākļus, uzsākts kriminālprocess.

F64

Valsts policija aicina iedzīvotājus sev vērtīgās lietas atstāt vislabāk mājās. Ja nu tomēr ir nepieciešamība pēc tām, tad atpūšoties palūgt sev tuvam cilvēkam tās pieskatīt, kamēr baudāt ūdens priekus, kā arī pašam uzraudzīt savu atpūtas vietu pludmalē. Siltu, drošu un saulainu atpūtu!

Svarīgākais