Traģiskā smago automašīnu sadursmē divi bojāgājušie [Papildināts]

© @Radio1_lv Twitter

Šorīt Krustpils novadā divu smago automašīnu sadursmē gājuši bojā to vadītāji, informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes inspektore Diāna Briede.

Negadījums noticis plkst.07.43 šosejas A6 Rīga - Daugavpils 156.kilometrā, Krustpils novada Kūku pagastā, Strautniekos.

1955.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Mercedes Benz Atego", iebrauca pretējā braukšanas joslā un sadūrās ar pretī braucošo automašīnu "MAN", kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis. Aiz automašīnas "MAN" braucošā automašīna "Volvo V40", lai izvairītos no sadursmes, nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca grāvī.

Automašīnu "Mercedes Benz Atego" un "MAN" vadītāji notikuma vietā gājuši bojā.

Automašīnas "Volvo V40" vadītājs ceļu satiksmes negadījumā nav cietis.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas - noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību.

Latvijā

Rīgu pārpludinājuši melnīgsnēji vīrieši ar “Bolt” un “Wolt” kastēm uz muguras. Esot “studenti”, kuri no mācībām brīvajā laikā piestrādā par ēdienu piegādātājiem. Protams, ir tādi ļaudis, kuri notic šīm pasakām. Bet vairāk vajadzētu ticēt pašu acīm: piegādātāji mēdz apgrābstīt ēdienu, gadās pat, ka to izvelk no kastēm un apēd. Zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS) uzskata: vajadzīga stingrāka šo piegādātāju kontrole. Zemkopības ministrijā jau tiek izstrādāti noteikumi, kas būs jāievēro visiem “boltistiem”, “voltistiem” un visiem citiem ēdienu piegādātājiem.

Svarīgākais