Autoservisa darbinieks alkohola reibumā pārvietojas ar klientam piederošu automašīnu

Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Valmieras iecirknī reģistrēts gadījums, kad kāda Valmieras apkārtnē esoša autoservisa darbinieks alkohola reibumā pārvietojies ar klientam piederošu automašīnu.

Policija aizturējusi gan dzērušo autovadītāju, gan auto, aģentūru LETA informēja Vidzemes reģiona pārvaldes Prevencijas grupas vecākā inspektore Dace Jukāma.

9.aprīlī kāds vieglās automašīnas "Opel" īpašnieks savu spēkratu bija nodevis remontā autoservisā. Tā vietā, lai saņemtu atpakaļ savu auto braukšanas kārtībā, viņš saņēmis informāciju, ka auto vairs neatrodas servisā, bet maksas stāvlaukumā, kurā tiek ievietotas par braukšanu dzērumā atņemtās automašīnas.

Noskaidrots, ka, būdams alkohola reibuma stāvoklī, mašīnu paņēmis un izbraucienā devies autoservisa darbinieks, 1974.gadā dzimis Strenču iedzīvotājs.

Policijas darbinieki automašīnu aizturējuši un nogādājuši maksas stāvlaukumā.

Latvijā

Lai avīzes “Kurzemes Vārds” 1919. gada 3. oktobrī nodrukātais apsveikums jaundibinātajai Latvijas Universitātei atgādina, ka augstskolu Latvijas valsts nodibināja kara laikā: “Lai pulcējas ap to kā droši sargi mūsu jaunekļi stiprām bruņām un asiem šķēpiem varenajās rokās uz cīņu pret tumsības varu, kas kā baigi draudoši ķēmi vēl spiežas ap Gaismas kalnu, kurā lepni pacēlusies mūsu jaunā Burtnieku pils.”

Svarīgākais