Vīrietis ierodas policijā un atzīstas drauga noslepkavošanā

Kāds 55 gadus vecs vīrietis ieradies policijas iecirknī un atzinies sava drauga noslepkavošanā.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, slepkavība tika veikta jau 19.martā, bet vīrietis policijā pieteicies tikai vakar.

Martā Ziemeļu iecirkņa darbinieki kādā dzīvoklī Skuju ielā atrada vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm. Mirstīgās atliekas tika nodotas ekspertīzes veikšanai, un par notikušo tika sākts kriminālprocess.

Tagad noskaidrojies, ka liktenīgajā dienā kādā Skuju ielas mājas dzīvoklī divi vīrieši kopīgi lietoja alkoholu, kad abu starpā izcēlās strīds. Tas beidzās ar viena vīrieša slepkavību. Uz policiju atnākušais 1955.gadā dzimušais vīrietis pastāstījis, ka savam draugam ir vairākas reizes iedūris ar nazi.

Par šo slepkavību aizdomās turamais vīrietis iepriekš policijas redzeslokā nav nonācis.

Policijā turpinās izmeklēšana kriminālprocesā pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas - par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies cietušā nāve. Pagaidām aizturētais ievietots īslaicīgās aizturēšanas nodaļā, un tiek lemts jautājums par drošības līdzekļa piemērošanu.

Latvijā

Ar Latvijas Investīciju attīstības aģentūras (LIAA) atbalstu tapis seriāls "Misija latvietis", kura pirmizrāde būs skatāma šā gada 7.novembrī "LMT Viedtelevīzijā" un 14.novembrī LTV1, aģentūru LETA informēja LIAA.