Izlaiduma svinības Kurzemes pusē pārvēršas par milzīgu traģēdiju

© F64

Lai gan skolu izlaidumi parasti ir svinīgs un priekpilns pasākums, aizvadītajā nedēļas nogalē šo svētku svinības Kurzemes pusē beigušās ar traģēdiju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Lai arī Zlēku vienīgā pamatskola pagājušajā gadā tika slēgta, tie vietējie bērni, kuri turpinājuši mācības un šogad jau citās skolās beiguši devīto klasi, sestdienas, 11. jūnija, vakarā svinējuši savu izlaidumu. Par godu svinībām izīrētas telpas vietējā bērnudārzā.

Ap plkst. 02:30 lielākā daļa svinību viesu devušies prom. Pēkšņi nomaļajā pagalmā parādījies neredzēts auto. Tajā esošie cilvēki meklējuši puisi vārdā Jānis. Vietējie norādījuši, ka šeit tāda cilvēka nav, tomēr viesi nav rimušies un sākuši nekārtības.

Attēlam ir ilustratīva nozīme / Kaspars Krafts/F64 Photo Agency

Vietējie šādu nakunību nav atstājuši bez ievērības. Viens no pirmajiem, kurš meties skaidrot attiecības, bijis karstasinīgais, 39 gadus vecais absolventa Pētera radinieks. Kautiņā bravūrīgie iebraucēji izmantoja arī nazi, un rezultāts bija letāls - 39 gadus vecais vīrietis tika nodurts, informē "Degpunktā".

Līdz Zlēku iedzīvotājiem nonākušas ziņas, ka divi no ķīviņā iesaistītajiem jau notverti, bet pats dūrējs vēl esot uz brīvām kājām un slapstoties. Policija šobrīd apstiprina vien faktu, ka par 39 gadus vecā vīrieša nonāvēšanu uzsākts kriminālprocess, taču plašāku informāciju izmeklēšanas interesēs nesniedz.