Pazudušā Romāna draugs atklāj satraucošus faktus; turpinās meklēšana

© Ekrānšāviņš no video

55 gadus vecā pazudušā vīrieša Romāna Marozova draugs Aleksandrs raidījumam "Degpunktā" atklāj, ka pazudušais vīrietis atstājis atvadu vēstuli, ko atradis Romāna dēls, vēsta raidījums "Degpunktā"

55 gadus vecā pazudušā vīrieša Romāna Marozova draugs Aleksandrs raidījumam "Degpunktā" atklāj, ka pazudušais vīrietis atstājis atvadu vēstuli, ko atradis ROmāna dēls, vēsta raidījums "Degpunktā"

Marozovs 27.aprīlī izgāja no savas dzīvesvietas Sēmes pagastā un pazuda. Pēdējā ziņa no Romāna bija vēstule, ko viņa dēls bija atradis tēva zīvoklī.

"Atvadu vēstulē bija rakstīts, ka viņš aiziet uz citiem medību laukiem veselības problēmu dēļ. Nekas vairāk vēstulē arī nebija rakstīts.Jebkuram cilvēkam var uznākt depresija, varbūt tas bija saistīts ar depresiju. ZInu, ka viņš bija darba meklējumos, tāpēc arī mēs ar viņu sazinājāmies 26.aprīlī, un viņam bija sarunāts darbs"

Pēc Romāna pazušanas vīrieša draugs esot izsaucis policiju, kura kopā ar Romāna dēlu, bijušo sievu un dēla draudzeni izstaigājuši mežu.

Romāns ir kaislīgs makšķernieks, tādēļ viņa ģimene cer, ka viņš devies meklēt jaunas makšķerēšanas vietas, nevis mērķtiecīgi atstājis savus tuviniekus.

Vīrietis atzīst, ka smagākais ir neziņa, tādēļ šobrīd cer uz jebkādu pavedienu.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)