Izbijis policists pie "Alfas" palīdz notvert rokassomiņas zagli

Vakar kāds izbijis policists nebija vienaldzīgs un palīdzēja pie tirdzniecības centra "Alfa" notvert zagli, kurš sievietei no rokām bija izrāvis rokassomiņu.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, vakar ap plkst.18 kādai sievietei pie lielveikala izrauta rokassomiņa. 1948.gadā dzimusī sieviete skaļi saukusi palīgā, ko dzirdējis kāds vīrietis. Viņš pamanījis kādu vīrieti bēgam un meties pakaļ.

Pakaļdzīšanās notika aptuveni puskilometra garumā. Zaglis mēģinājis iebēgt kādā veikalā, tādējādi paslēpjoties no vīrieša, kurš viņam sekoja. Tomēr veiklais sekotājs paguva viņu pamanīt. Veikala pārdevējas nekavējoties izsauca policiju. Kad policisti zagli aizturēja, noskaidrojās, ka 1982.gadā dzimušais vīrietis jau iepriekš ir septiņas reizes tiesāts. Viņš jau ir tiesāts gan par zādzībām no automašīnām, gan laupīšanu.

Jau vēlāk noskaidrojās, ka 1975.gadā dzimušais vīrietis, kurš nebija vienaldzīgs un palīdzēja apzagtajai sievietei, kādreiz ir beidzis Latvijas Policijas akadēmiju un 90.gadu beigās neilgu laiku strādājis policijā.

Latvijā

“Man jau trīs dienas ir slikta dūša. Vemšana, galvassāpes, bezmiegs. Katru dienu, atverot e-pastu, pirmā doma – vai būs atkal jauns paziņojums no CSDD par 350 eiro sodu vai nebūs? Kopā sods jau sakrājies pāri tūkstotim, tuvojas diviem,” asaras valdīdama, man sūdzas kāda satraukta paziņa. Viņa ir izmisumā.

Svarīgākais