Apreibinājies jaunietis lēkā pa svešas automašīnas motora pārsegu

Vakar kādai sievietei nācies piedzīvot visai dīvainu gadījumu, kad kāds jaunietis uzlēcis uz viņas automašīnas motora pārsega un ālējies. To viņš turpinājis darīt vairāk nekā piecas minūtes - līdz atbraukusi policija, kas apreibušo jaunieti aizturējusi.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, vakar pirms plkst.21 kāda sieviete Rīgā, Kleistu ielā, pēc darba iesēdusies savā automašīnā "Opel" un iedarbinājusi dzinēju. Gaidām iesilstam motoru, sieviete pamanījusi, ka viņas auto virzienā ātri skrien kāds jaunietis. Liels bijis sievietes pārsteigums, kad šis puisis uzlēcis uz viņas auto motora pārsega un sācis lēkāt.

Sieviete nolēmusi neko jaunietim neaizrādīt, bet izsaukusi policiju. Policijas ekipāža ieradusies aptuveni pēc piecām minūtēm. Aizturētais ir 1991.gadā dzimis jaunietis, kurš agrāk nav bijis tiesāts. Viņš atradies reibuma stāvoklī, tādēļ nogādāts ekspertīzes veikšanai.

Pēc piecām stundām, kad atguvies no reibuma, jaunietis savu vainu atzinis un teicis, ka lietojis gan alkoholu, gan kādas apreibinošas vielas. Kādas, to jaunietis nevarējis paskaidrot. Lūgts izskaidrot motivāciju savām darbībām, jaunietis atzinis, ka dzirdējis kādu balsi, kas likusi viņam tā rīkoties.

Policijā pret jaunieti uzsākti divi kriminālprocesi - par huligānismu un svešas mantas tīšu bojāšanu.

Svarīgākais