Vīrietis dzīves apnikuma dēļ draud uzspridzināties pats un sabojāt dzīvi kaimiņiem

Vakar kāds vīrietis dzīves apnikuma dēļ draudējis uzspridzināties savā dzīvoklī Nīcgales ielā, tādējādi arī sabojāt pārējo daudzdzīvokļu mājas iemītnieku dzīvi. Pusstundas laikā policijai izdevās vīrieti aizturēt un nogādāt medicīnas iestādē.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, vakar ap plkst.15.30 policijai piezvanījuši vīrieša tuvinieki, paziņojot, ka viņu radinieks ir ieslēdzies dzīvoklī un draud ar gāzi uzspridzināt sevi, kā arī visu māju.

Nekavējoties uz notikuma vietu devās tuvākā patruļpolicijas vienība. Ierodoties norādītajā adresē, apstiprinājās fakts, ka vīrietis ir ieslēdzies. Arī policijai viņš turpināja izteikt draudus par uzspridzināšanos, jo viņam viss esot apnicis. Policistu profesionālas rīcības dēļ aptuveni pusstundas laikā izdevās vīrieti pierunāt atvērt durvis, un viņš tika aizturēts.

Vīrietis dzimis 1976.gadā, viņš atradās reibuma stāvoklī. Ko vīrietis bija lietojis, noteiks ekspertīzē. Zināms, ka viņš jau atrodas psihoneiroloģiskās slimnīcas uzskaitē, un arī vakar vīrietis tika nogādāts garīgās veselības aprūpes iestādē.

Svarīgākais