STEIDZAMI: Lūdz palīdzību 15 gadus vecas meitenes meklēšanā

© Valsts policija

Gulbenes policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 2002.gadā dzimušās Ketijas Jēkabsones meklēšanā. Meitene šā gada 31.martā, ap pulksten 15:00, devusies prom no savas dzīvesvietas Gulbenes novadā, Jaungulbenes pagastā, Gulbītis, mājām „Sniedzes”. K. Jēkabsone devusies nezināmā virzienā un šobrīd viņas atrašanās vieta nav zināma.

Pazīmes: augums 164 cm, gari mati ar sarkaniem matu galiem.

Bija ģērbusies: zaļganas auduma bikses, pelēks mētelis ar jostu un pogām, smilškrāsas zābaki līdz potītēm, mugursoma melna ar daudzkrāsainiem ornamentiem virsū.

Valsts policija

Par meitenes prombūtni policiju informēja vakar un nekavējoties tika uzsākti meklēšanas pasākumi. Pašlaik meklēšanas pasākumi nav devuši vēlamo rezultātu un policija lūdz iedzīvotāju palīdzību. Iespējams, ka meitene varētu atrasties Gulbenes vai Madonas pusē.

Policija lūdz aplūkot attēlā redzamo meiteni un, ja jūsu rīcībā ir jebkāda informācija, kas sekmētu K. Jēkabsones atrašanās vietas noskaidrošanu, lūdzam informēt pa tālruņiem 110, 64401123 vai vērsties tuvākajā policijas iecirknī.

Policija jau iepriekš pateicas par sniegto palīdzību!

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)