UZMANĪBU: Meita lūdz palīdzību pazudušās mammas meklēšanā

© facebook.com/bezvēsts.lv

Organizācija "bezvēsts.lv" sociālajā tīklā facebook informē, ka kāda sieviete lūgusi palīdzību pazudušās mammas meklēšanā.

"Bezvēsts.lv" informē, ka tiek meklēta 49 gadus vecā Talsu iedzīvotāja Una Buzina. Sieviete pazudusi 2017.gada 27.februāri. Sievietes meita pēdējo reizi mammu redzējusi viņas Talsu dzīvoklī. Pēc aptuveni plkst.8:00 rīta Una, paņemot līdzi mobilo telefonu un sīknaudu izgājusi no mājas, un līdz šim brīdim nav atgriezusies.
PAZĪMES: Augums 164 cm, koši rudi, lokaini mati. Iespējams, bija ģērbusies oranži-bēšā jakā, tumšās slēpošanas biksēs ar rāvējsēdzējiem sānos, galvā melna cepure, kājās pārgājiena apavi.
Iespējamā atrašanās vieta Ģibuļu pagasta Spārē vai Talsos. Visiem, kas redzējuši pazudušo sievieti, vai kaut ko zina par viņas iespējamo atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties zvanīti policijai pa tālruni 110 vai "Bezvēsts.lv" pa tālruni +371 22 084 084.

Latvijā

Zemkopības ministrijai (ZM) nepieciešams izveidot priekšlikumu par papildu pārtikas produktu grupām, kuras jāiekļauj aizliegto Krievijas un Baltkrievijas pārtikas produktu sarakstā un starp kurām varētu būt arī zivju produkti, otrdien valdības sēdē norādīja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV)