Vīrietis piekauj mīļoto; draud nogalināt, ja ziņos policijai

© F64

Portāls "liepājniekiem.lv" publicējis kādas sievietes skaudro stāstu par dzīvi kopā ar varmāku, kurš draudējis viņu pat nogalināt.

Sieviete portālam "liepājniekiem.lv" atklājusi, ka 2016.gada 19. augustā kāda dzīvoklī kopīgas iedzeršanas laikā sievietei vairākkārt iesitis."Rezultātā cietušajai lauzts deguns, vaiga kauls, žoklis, kā arī konstatēts smadzeņu satricinājums. Vēlāk viņš upurim vēl kādu laiku draudējis: nositīšu, ja vērsīsies policijā! Ar to varmāka izpelnījās divus apsūdzības pantus - gan par tīšu vidēja smaguma miesas bojājumu nodarīšanu, gan arī par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagus miesas bojājumus, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti," norāda portāls.

Vakar Liepāja notika tiesa, kurā vīrietis savu vainu pilnībā atzinis. Pāridarītājs un cietusī pirms tiesas noslēguši arī izlīgumu, līdz ar to kriminālprocesu par draudiem tiesa izbeidz. Bet par miesas bojājumu nodarīšanu vīrieti no kriminālatbildības atbrīvot nevar - uzskata prokurors. Jāpiemin, ka apsūdzētais jau iepriekš vairākkārt saukts gan pie administratīvās atbildības, gan tiesāts.

Kā vēsta "liepājniekiem.lv", tad šoreiz vīrietim piespriestsa septiņu mēnešu ilga brīvības atņemšana. Par spīti iepriekš piedzīvotajiem ne pārāk patīkamajiem mirkļiem, sieviete, kura iepriekš paziņojusi par saņemtajiem dzīvības draudiem steigusi pēc tiesas savu mīļoto apskaut.

AVOTS: liepajniekiem.lv.